Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Napsugár-Sunshine Hotel Bungalow & Étterem
Cím: 8638 Balatonlelle, Napsugár u. 14Email: hotelsunshine@t-online.hu
Web: http://www.hotels.hu/napsugar_blelleTelefon: (85)350-013, (85)351-107
Fax: (85)351-107Gps: 46.78856659 , 17.68907928

Bemutatkozás

A szálloda 1991. július 20-án nyitotta ki kapuit a vendégeinek. A fõépület elsõ emeletén nyolc kétágyas szoba, a második szinten kettõ apartman található. A hotel mellet helyezkedik el az a 16 bungalow, melyek önálló kis téglaházikók. Minden szálláshelyiség rendelkezik hûtõszekrénnyel, telefonnal, illetve színes televízióval.
A bungalow-kban van egy hálószoba két személy részére, a nappaliban egy kihúzható kanapé ugyancsak két személynek. A konyhában adott a fõzési lehetõség. Emellett rendelkeznek még egy nagy terasszal is, mely kerti garnitúrával be van rendezve.
A szobák, illetve az apartmanok légkondicionáltak, tartozik hozzájuk egy balkon. Az elõbbiben zuhanykabinos, az utóbbiban sarokkádas a fürdõszoba.
A téli szezonra is fel van szerelve a szálloda, a fûtési feltételek adottak.
Egy nagy elõnye a Napsugár Hotelnek, hogy van külön lejárója a szabad strandra, ezért nem szükséges egy külön utcán lemenni a partra. A létesítmény és a környéke ideális gyerekek számára, a Balaton itt lassan mélyül, és a másik, 200 méterre található homokos strand is kedvezõ a kicsiknek. A 3 medencével, több csúszdával rendelkezõ Napfény strand élményfürdõje olyan lehetõségeket kínál, mint szauna, szolárium, gõzfürdõ, masszázs.
A szállodához tartozik még önálló parkoló is, illetve egy étterem, melyben melegkonyha nincs, csak reggelizésre van lehetõség. A szállodától 5-10 percre éttermek, szórakozóhelyek, illetve boltok is találhatóak, a vasútállomás sincs messze. Azok zaja viszont nem hallatszik el a Napsugár Hotelig, ezért ideális a pihenni vágyóknak.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink