Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Kék - Tó Üdülőfalu Kft
Cím: 8693 Lengyeltóti, 1701/2 HrszEmail: hotel@kek-to.hu
Web: http://www.kek-to.hu/Telefon: 85 / 330-422, 85/330-278, 30 / 497-5313
Fax: 85 / 330-422, 85/330-278Gps: 46.66455078 , 17.63500023

Bemutatkozás

Programok Magunkról Akció Hotel Kemping Étterem Szolgáltatások Galéria Kapcsolat
Szeretettel üdvözöljük a Kék-tó Üdülőfalu honlapján.
A Kék-tó Üdülőfalu a Balatontól 14 km-re délre, Pogány völgyében található, Lengyeltótiban, ahol a balatoni borvidéket már felváltja Somogy erdős dombsága.
A szállodából és kempingből álló üdülőfalu 25 hektáros parkosított területen, háborítatlan erdei környezetben, egy fürdő- és egy horgásztó partján fekszik. A terület és környezete sajátosságaiból fakadóan itt mindenki számára garantáltan nyugodt, csendes nyaralási lehetőséget kínálunk, az aktív pihenés számos lehetőségével.

Az óriáscsúszdával, vízibiciklikkel, csónakokkal, homokozóval és játszótérrel felszerelt fürdőtavat a saját erdeinkben fakadó csermelyek látják el kifogástalan minőségű, mindig friss forrásvízzel. A domboktól ölelt strand szélvédettsége miatt még a hűvösebb napokon is kedvelt fürdőhelynek számít.

Maga a szálloda a horgásztó fölé emelkedik, ami páratlan látványt nyújt a teraszokon napozó, étkező vagy poharazgató vendégeknek. A tavon napi- vagy hetijegy váltása ellenében az országos horgászrendnek megfelelő szabályok szerint lehet horgászni.

A tavakat körülvevő erdők ösvényein kiadós sétákat tehetnek vagy kocoghatnak a természet szerelmesei. Található itt kiépített futóút és erdei tornapálya, valamint a különböző, helyben fellelhető élőhelyek állatvilágát bemutató tanösvény. A tanösvény szemléltető eszközei által közvetített információk mellett kicsiny vadaskertünkben a hazánkban élő nagyvadak élő mivoltukban, testközelből is megismerhetőek, valamint mód nyílik őshonos magyar háziállatokkal való találkozásra is. A "katlan", egy szűk völgynyúlvány végén kiszélesedő terebélyes tisztás kitunő színhelyül szolgálhat könnyűzenei koncertek és egyéb színpadi előadások, majálisok, gyermekprogramok vagy akár nagyobb baráti összejövetelek számára.

A kemping mind a lakókocsival, mind a sátorral érkezők számára megfelelő elhelyezést kínál. Hideg-melegvizes fürdőblokk, főzési és mosogatási lehetőség, hűtőrekesz, áramvételi lehetőség, társalgó, tűzrakóhely és játszótér szolgálja a kempingezők kényelmét. Az üdülőfalu egyéb területeivel és szolgáltatásaival egyetemben alkalmas erdei és cserkész táborok, valamint természetjáró és motoros találkozók megrendezésére.

A szállodában 14 db normál kétágyas és 23 db négyszemélyes - 2 főággyal és kihúzható heverővel ellátott - szoba található, melyek mindegyike fürdőszoba/W.C.-vel, hűtőszekrénnyel, televízióval felszerelt. Minibár szolgáltatás igényelhető. Valamennyi szinten a tóra néző homlokzaton teraszos társalgó helyezkedik el, melyek egyike gyermekjátszónak lett kialakítva. Éttermünk házias konyhájáról nevezetes. A bárban, ill. a játékteremben csocsó és biliárdasztal is igénybevehető.

A már felsorolt sportolási lehetőségeken túl asztalitenisszel, röplabda és tollaslabda pályával, kerékpár, csónak, vízibicikli és egyéb sporteszköz bérleti lehetőségekkel is szolgálunk.
GPS: Szélesség: 46,672 °, Hosszúság: 17,658 °

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink