Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Hubertus-Hof Hotel & Restaurant
Cím: 8646 Balatonfenyves, Nimród u. 1.Email: hubertus-hof@hubertus.hu
Web: www.hubertushotel.huTelefon: (85)560-930
Fax: (85)560-271Gps: 46.70838928 , 17.47565842

Bemutatkozás

Fotógaléria Ezt a lehetõséget kínálja Önnek a Hubertus-Hof Szálloda és Étterem, ahol minden nap ünnep! A csodálatos természetvédelmi területen elhelyezkedõ hotel egész évben várja kedves Vendégeit! Aktív pihenés, kellemes kikapcsolódás, nyugodt körülmények közötti munkavégzés- nálunk mindez lehetséges! A Balaton déli partjától alig 500 méterre egy gyönyörû õsrégi parkban található a Hubertus-Hof Szálloda és Étterem. Vendégeink újra meg újra elcsodálkoznak azon, hogy a „magyar tenger" közelében ilyen csendes, nyugodt környezetet találnak. Közvetlenül a szálloda mögött található a Nagyberek, mely egy lápos tájegység szántóföldekkel, rétekkel és erdõkkel tarkítva.

Az egész évben nyitva tartó Hubertus-Hof nem csak a vadászvendégek által kedvelt hely, hanem minden, nyugalomra vágyó vendéget, különösen a családokat, baráti társaságokat, csoportokat és a természet kedveloit várja szeretettel. A szálloda kedvelt színtere kiscsoportos tréningeknek, konferenciáknak, családi- és baráti rendezvényeknek is. Ami mindezt lehetõvé teszi: a színvonalas szálloda és étterem, a reprezentatív termek, a hotel technikai felszereltsége, a nyugodt környezet, kellemes kikapcsolódási lehetõségek a közelben, és nem utolsó sorban vendégszeretõ munkatársaink.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0